til tina tran

Jeg og Karoline og Lena og Tina, ehehe, er til Tina.  Og vi kjeder oss. Masse.HAHAHAHAHA, boka til tina <3<<3<3

3 kommentarer

Translation ®

03.jun.2010 kl.18:58

Dette er det jeg skrev tilbake til deg og fabian på bloggen hannes som jeg synes du bør lese:

okaj, men Yvonn. jeg vil si deg noe? På skolen i neste uke eller noe vil jeg virkelig snakke med deg vis jeg får lov? Og en annen ting. Du kjenner ikke Fabian eller Linnéa og det gjør jo egentlig ikke jeg heller, MEN Sandra sa til meg at hun dro innepå vennelisten min på nettby og så plutselig Linnéa sin profil osv også begynte hun og lese bloggen hennes og hun har tydeligvis sagt ifra om dem til deg og annette også. Tror jeg da, men det ser jo virkelig ut som det. Men vis det Sandra sa var sant og vis det jeg nå sier er sant så synes jeg egentlig ikke at du skal kommer her og si en faen dritt for det var pågrunn av meg du fikk vite om dem. Jeg har lenge vist om Fabian og Linnéa og jeg har virkelig forguda bloggen demers og oppførselen demers siden de var to hyggelige mennesker. Men hadde jeg ikke gjort denne feilen hadde jeg ikke kommet så langt med hva jeg hadde gjort og blitt hatet av dem heller. Jeg tenker nå tilbake til den gangen jeg så vidt ble merka og fikk oppmerksomhet av Linnéa osv, og når jeg tenker på at jeg er det verste som har hendt henne... DA... da tenker jeg at jeg virkelig har blitt til noe som jeg ikke hadde forventet meg. Jeg skjønner ikke hvordan jeg begynte og kopiere heller og Yvonn? JEG HAR IKKE GÅTT FORLANGT. Nå er den personen som går for langt fabian! Jeg har bytta mitt design og det ENESTE som ligner på Linnéa sitt design nå er skrifta. Og det der bilde av meg i søppelkassa var ganske utrolig og barnslig for å være en 19 åring som har laget det og gjort noe sånt til en 12 åring. Men greit det, som du vil Fabian... heng meg ut og lag teite og usæriøse bilder av meg, men når du gjør det synes jeg ikke at du skal tru at du gjør noe godt for seg selv eller noen andre ;)

Aligator

03.jun.2010 kl.22:18

Translation ®: ja, det er greit. jeg skjønner hvordan du har det osv, men jeg har min egen mening, og jeg syns du gikk for langt med den kopieringa di.. ja, bare kom å snakk med meg på skolen, om det er det du vil :S men uansett, jeg har, eller skal ikke blande meg i deres saker..

det er kanskje deres måte å vise at de er lei av deg. du sluttet ikke å kopiere hverken første eller andre gangen, slik jeg har forstått det. jeg syns du tok det på rigtig måte, ved å le av det.

jeg har ikke slengt en liten dritt om deg, jeg.. bare at du gikk for langt . skjønner egentlig ikke hvorfor du klikker (jaja)

Translation ®

03.jun.2010 kl.23:18

Jeg klikker kansje fordi at det ikke er så lett og få dritt slengt mot meg selv hver eneste dag (ikke at du gjorde det men...) uansett! Derfor. Jeg er så sint og sliten at jeg ikke gidder noe mere av noenting

Skriv en ny kommentar

Aligator

85, Trondheim

Jeg heter Yvonn og er fra Trondheim. Komenter, da blir jeg glad!

Arkiv

hits